"Breng je organisatie verder"
SLUIT MENU

Duurzame Dinsdag: 4 artikelen om uw bedrijf een voorsprong te geven!

Dinsdag 3 september is Duurzame Dinsdag. Daarom heeft de redactie van HRMorgen enkele artikelen voor u geselecteerd die uw bedrijf een voorsprong kunnen geven wat betreft personeelsbeleid en klimaat!

‘Conscious Quitting’: de nieuwste trend onder jonge medewerkers

Steeds meer jonge medewerkers maken van ‘conscious quitting’ de norm: zij zeggen gerust hun baan op uit onvrede met het gebrek aan inspanningen van hun werkgever om de wereld te verbeteren. Wat kunnen werkgevers daartegen doen?

⇒ Lees hier het artikel

Diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid geen prioriteit voor organisaties

Diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid zijn niet de belangrijkste beleidsthema’s van hr-professionals. Bijna de helft van de werkgevers stuurt er niet actief op. Hoe kan dat?

⇒ Lees hier het artikel

Tevredenheid bedrijfscultuur daalt bij gebrek aan aandacht voor duurzaamheid en diversiteit

Veel werkgevers denken dat hun bedrijfscultuur voor nieuwe werknemers reden is om een contract te willen ondertekenen. Maar wanneer bedrijven geen rekening houden met duurzaamheid en diversiteit, daalt de tevredenheid. Wat is er precies aan de hand?

⇒ Lees hier het artikel

Gen Z’s en millennials willen dat hun werkgevers actie ondernemen tegen klimaatverandering

De helft van de millennials en Gen Z’ers zet druk op hun werkgevers om actie te ondernemen tegen klimaatverandering, een trend die de afgelopen jaren gestaag is toegenomen. Wat moeten werkgevers doen?

⇒ Lees hier het artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *